pexels kindel media 9875418
bespaar met je eigen

zonnepanelen

De beste investering is die op je eigen dak

De energieprijzen zijn historisch aan het stijgen. Door je stroom zelf op te wekken ben je niet meer afhankelijk van prijsstijgingen.

vrijblijvend adviesgesprek

Gratis adviesgesprek

gewoon bij jou thuis

één one-stop-shop

aanbod van A tot Z

volledige ontzorging

van advies tot uitvoering

totale ontzorging

hoe werkt het?

adviesgesprek
aan huis

Wij houden van persoonlijk contact. Daarom komen wij altijd langs voor een gesprek bij jou thuis. Zo leren we je kennen en kunnen we een nóg beter advies geven over de mogelijkheden voor je dak.

luis villasmil 4V8uMZx8FYA unsplash

technische
check

Het is belangrijk om technisch zeker te zijn van een veilige plaatsing. In 30-45 minuten checkt een technisch specialist het dak en bijvoorbeeld het kabeltraject. Zo weet je vooraf precies hoe de installatie wordt uitgevoerd.

68

installatie
systeem

De installateurs nemen eerst de dag met je door. Zo weet je hoe ze te werk gaan en wat de planning is. Na het plaatsen neemt het team de app met je door zodat je je nieuwe zonnepanelen systeem kunt monitoren via een op je telefoon op computer.

Over ons | bus
zelf besparen

wij staan voor zekerheid

Zelf Besparen is opgericht door een groep ondernemers uit verschillende takken van de energiemarkt. Onze missie: revolutionair vergroenen door de combinatie van service, advies en voordeel.

Onze propositie kenmerkt zich door volledige ontzorging. Wij werken bijvoorbeeld alleen met Europese A merken. Met name op het gebied van garanties is er veel verschil in de markt, om die reden hebben wij gekozen om een garantie van 25 jaar op bijna alle facetten te bieden. Zo weten onze klanten altijd exact waar ze aan toe zijn. Tot slot zijn wij aangesloten bij SGZE (garantiefonds).

21
in het zonnetje

partners

Group 60

Samen met Open Makelaars zorgen we voor verduurzaming in de woningmarkt. Neem zonnepanelen mee in je verhuisplannen.

Group 60 1

Dankzij onze samenwerking ontvang jij de BTW over je nieuwe installatie binnen 3 maanden op je rekening. Dat regelen wij van A tot Z.

Group 60 2

Geen spaargeld? Geen probleem. Leenattent zorgt voor financiering zodat je je zonnepanelen gewoon per maand kunt betalen.

Group 60 3

Voor zekerheid kies je voor een leverancier die is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Zo ben je zeker van kwaliteit en garantie.

Group 60 4

Solar voor iedereen toegankelijk maken. Dat is de missie van Denim zonnepanelen. Denim staat voor sterke, betrouwbare en kwalitatieve producten.

Group 60 5

REC Group maakt een van de beste panelen die er zijn in de Europese markt. REC komt uit Noorwegen en voldoet aan strenge kwaliteitseisen.

DSCF9498 scaled
zelf besparen

panelen van hoge kwaliteit

Een zonnepaneel (of fotovoltaïsch paneel) zet met behulp van fotovoltaïsche cellen een deel van de fotonen uit het zonlicht om in elektriciteit. Zonnecellen zijn meestal gemaakt van silicium. Dat silicium bestaat uit twee lagen. Onder invloed van licht wordt elektrische spanning opgewekt tussen de lagen.

De 3 panelen die wij aanbieden hebben ieder een kwaliteit die er uit springt. Zo bieden wij altijd een paneel dat past bij jouw dak.

Gratis adviesgesprek

gewoon bij jou thuis

één one-stop-shop

aanbod van A tot Z

volledige ontzorging

van advies tot uitvoering

advies op maat

veelgestelde vragen

Nog vragen? Neem dan contact met ons op. Middels een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs bespreek je samen alle vragen, twijfels en mogelijkheden. Gewoon bij jou thuis.

De hoogte van je besparing is afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld wat je verbruik is, hoeveel panelen er op het dak passen en wat je nu betaalt voor je stroom.

Met gespecialiseerde software kijken wij naar je dak. Omdat we met hoogtedata en schaduwanalyses werken heb je altijd een nauwkeurig resultaat. Daarnaast komen we voor de plaatsing ook een technische schouw uitvoeren.

De markt is geëxplodeerd de laatste jaren. Dit brengt uitdagingen met zich mee, bijvoorbeeld op het gebied van materiaal. In de meeste gevallen installeren onze teams binnen 12 tot 16 weken.

Zelf Besparen helpt particulieren en bedrijven met verduurzamen. We willen (duurzaam) Nederland veroveren door met lokale adviseurs en regionale installatiekantoren een landelijke dekkingte bereiken. Zo kun je groot worden zonder onpersoonlijk te zijn. En dat in combinatie met lange garanties op onze producten. 

Aan de hand van je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres zorgen wij dat je binnen no-time een passend aanbod ontvangt. Na een telefonische kennismaking komt één van onze adviseurs bij je langs om het beste aanbod te presenteren.

Er zijn 3 factoren die bepalen hoeveel zonnestralen jouw dak kan opvangen: de richting en de helling van je dak. Hoeveel schaduw er op je dak valt. Misschien staat er een boom naast je huis die zonnestralen tegenhoudt, of heb je een schoorsteen of dakkapel die schaduw op je dak werpt. En tot slot, hoeveel ruimte je op je dak hebt voor zonnepanelen. Met dit lijstje in je achterhoofd kun je een eerste inschatting maken van je dak.

Begin nu met
besparen!

vraag een gratis adviesgesprek aan en ontdek hoeveel jij gaat besparen!

Check wat jij kunt besparen

Doe de gratis dakscan!

vrijblijvend adviesgesprek

Gratis adviesgesprek

gewoon bij jou thuis

één one-stop-shop

aanbod van A tot Z

volledige ontzorging

van advies tot uitvoering

Gratis adviesgesprek

gewoon bij jou thuis

één one-stop-shop

aanbod van A tot Z

volledige ontzorging

van advies tot uitvoering

vrijblijvend adviesgesprek