diensten

Samen naar een groen energielabel.

Ons aanbod

Alles op één plek

Bij ons kun je onder andere terecht voor zonnepanelen, een warmtepomp, isolatie, laadpalen, radiatoren en een dynamisch energiecontract. We breiden ons assortiment geregeld uit met nieuwe duurzame oplossingen. 

Tijdens ons gratis adviesgesprek bekijkt de adviseur duurzaamheid in welke volgorde we jouw woning gaan verduurzamen. Ook helpen we je bij de beste manier om je verduurzaming te financieren. Er zijn bijvoorbeeld veel voordelen en subsidies beschikbaar. 

12 scaled
Gratis adviesgesprek

gewoon bij jou thuis

één one-stop-shop

aanbod van A tot Z

volledige ontzorging

van advies tot uitvoering

7
diensten

Onze diensten

Dynamisch Energiecontract

Niemand wil teveel betalen voor zijn energie en verzekerd zijn van eerlijke prijzen. Een traditioneel vast of variabel contract lijkt dan vaak de beste optie. Je betaalt immers altijd een vast bedrag, ongeacht wat er gebeurd op de energiemarkt. Maar dat betekent helaas ook dat je nooit profiteert van dalende energieprijzen en je allerlei extra marges betaalt aan je energieleverancier. 

Met een dynamisch energiecontract van Zelf Besparen Energie betaal je de beursprijs voor energie. Voor stroom verandert die prijs per uur en voor gas geldt iedere dag een andere prijs. De prijzen die jij betaalt voor je energie zijn dus volledig afhankelijk van de ontwikkelingen op de energiemarkt. Dat klinkt misschien wat eng, maar in de meeste gevallen ben je goedkoper uit dan met een vast of variabel contract. Met een dynamisch contract betaal je dus nooit teveel!

Zonnepanelen

De basis van je nieuwe duurzame woning zijn zonnepanelen. Voor veel andere toepassingen, zoals een warmtepomp, hebben we ook groene stroom nodig. En wat is er groener dan zelf opwekken? Ons aanbod bevat producten met wel 25 jaar garantie. Met zonnepanelen zorg je voor een goedkoop energietarief op je eigen dak.

Warmtepomp

Duurzaam verwarmen (en koelen) kan met een warmtepomp. Er zijn hybride pompen en volledig elektrische pompen. Een hybride warmtepomp is de snelste manier van je gasverbruik verminderen. Je breidt namelijk je bestaande cv uit met een hybride warmtepomp. Daarmee ben je niet volledig van het gas af, maar bespaart jaarlijks tot wel 70% op je verbruik. Met een all electric warmtepomp ga je wel 100% van je gas besparen. 

Isolatie

Er bestaan vier hoofdmethoden om je woning te isoleren, en de keuze hangt af van jouw specifieke situatie. Opties zijn muurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en isolatieglas. Voor het bepalen van de meest geschikte isolatieaanpak voor jou, werken we samen gespecialiseerde partners. Zij zullen samen met jou de verschillende mogelijkheden verkennen op locatie.

Batterij

Thuisbatterijen bieden een innovatieve oplossing om de energie-efficiëntie in je huis te verbeteren. Afhankelijk van jouw unieke woonsituatie en energiebehoeften, kan een thuisbatterij de ideale keuze zijn. Deze systemen slaan overtollige energie op die je kunt gebruiken wanneer de zon niet schijnt of de wind niet waait, waardoor je minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet. Wij werken samen met gerenommeerde specialisten op het gebied van thuisbatterijen, die jou helpen om de optimale oplossing voor jouw specifieke behoeften te vinden en te implementeren.

energiecontract

Dynamisch energiecontract

Dynamische energiecontracten bieden een flexibele en vaak kostenbesparende optie voor je energieverbruik. Afhankelijk van jouw energiegebruikspatronen en voorkeuren, kan zo’n contract bijzonder voordelig zijn. Dynamische contracten passen de energieprijs aan op basis van real-time marktwaarden, wat betekent dat je kunt profiteren van lagere tarieven op bepaalde tijden. We werken samen met ervaren professionals in dynamische energiecontracten, die jou zullen helpen om het contract te vinden dat het beste past bij jouw levensstijl en energiebehoeften.

KostenbesparingenInvestering
Gratis adviesgesprek

gewoon bij jou thuis

één one-stop-shop

aanbod van A tot Z

volledige ontzorging

van advies tot uitvoering

advies op maat

veelgestelde vragen

Op het moment dat de salderingsregeling tussen 2025 – 2030 wordt afgeschaft houdt dat in dat je niet meer kan terugleveren aan het net. Echter hoef je hier niet van te schikken omdat wij een toekomstgerichte oplossing bieden met thuisbatterijen. Ons Enphase systeem is speciaal ontwikkeld voor toekomstgerichte oplossingen en is makkelijk aan te sluiten op thuisbatterijen. Voor de komende jaren kun je dus nog met een gerust hart terug leveren aan het net. Zelf Besparen zal ook ik in de nabije toekomst thuisbatterijen gaan leveren. Zo garanderen wij jouw partner in duurzaamheid te blijven tijdens alle ontwikkelingen op de markt.

Nee, tijdens de installatie wordt er niet in het dak geboord. Wij willen ten alle tijdenlekkage voorkomen. Bij een schuin pannendak bevestigen wij onze dakhaken aan de panlatten van het dak en zorgen wij ervoor dat alles stevig vast gemonteerd wordt. Heb je een plat dak? Dan plaatsen wij de zonnepanelen op ons installatiemateriaal dat in een hoek van 13 graden ligt. Dit verzwaren wij met ballast zodat ook tijdens een storm de panelen op je dak blijven liggen en geen schade aanrichten. Op deze manier garanderen wij dat zowel de montage als de zonnepanelen 25 jaar mee gaan.

Op al onze producten bieden wij 25 tot 30 jaar garantie. Dit is een aardige lange periode. Daarom is zelf besparen aangesloten bij het SGZE garantiefonds. Dit houdt in dat wanneer zelf besparen failliet zou gaan, het SGZE alle garantievoorwaarden overneemt. Voor meer informatie over het SGZE helpen wij je graag telefonisch verder of neem een kijkje op www.sgze.nl

Het verschil tussen de panelen is nihil. Dit komt doordat de panelen allemaal in China geproduceerd worden. Wanneer de paneel een bepaalde look heeft of vanuit een Europees land verzonden/geleverd wordt, noemt men dat een Europees paneel. Daarom is Zelf Besparen groothandelaar partner van HaiTai en worden jouw panelen verzekerd van altijd voorraad en hoogste kwaliteit.

Storingen zijn altijd vervelend. Daarom hecht Zelf Besparen zich aan de nazorg die wij bieden. Na jouw installatie kun je ervoor kiezen om een servicepakket op je panelen aan te schaffen. Hiermee monitoren wij jouw systeem 24/7. Zodra wij een storing zien bellen wij je gelijk op om de storing binnen 72 uur te verhelpen. Daarnaast kun je nog van veel extra service en geruststelling profiteren binnen dit servicepakket.

Begin nu met
besparen!

vraag een gratis adviesgesprek aan en ontdek hoeveel jij gaat besparen!

Check wat jij kunt besparen

Doe de gratis dakscan!

vrijblijvend adviesgesprek

Gratis adviesgesprek

gewoon bij jou thuis

één one-stop-shop

aanbod van A tot Z

volledige ontzorging

van advies tot uitvoering

Gratis adviesgesprek

gewoon bij jou thuis

één one-stop-shop

aanbod van A tot Z

volledige ontzorging

van advies tot uitvoering

vrijblijvend adviesgesprek