Ontdek de Kracht van Zonnepanelen

Zelf Besparen is trots om als directe (groothandel) partner van HaiTai op te treden. Al onze HaiTai zonnepanelen zijn voorzien van het Tier 1 keurmerk, wat staat voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid in de industrie. Als directe partner hebben we de panelen direct op voorraad vanuit de fabrikant, waardoor we een snelle levering kunnen garanderen.

Onze HaiTai zonnepanelen beschikken over hoge kwaliteit. Ze hebben een uitstekende energieopbrengst bij zonlicht en daglicht, waardoor je maximaal rendement kunt behalen. Daarnaast zijn ze ontworpen tegen extreme weersomstandigheden, zoals hoge temperaturen en sneeuwbelasting, waardoor ze langdurig en betrouwbaar blijven functioneren.

De panelen zijn voorzien van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, waardoor ze duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Ze dragen bij aan het verminderen van je ecologische voetafdruk en het bevorderen van een groenere toekomst.

Met Zelf Besparen en onze HaiTai Tier 1 zonnepanelen ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie. We streven ernaar om je de beste zonne-energieoplossingen te bieden die voldoen aan al je behoeften op het gebied van duurzaamheid en kostenbesparing.

Zonnepanelen

Onze zonnepanelen

Ontdek de kracht van zonne-energie met onze hoogwaardige zonnepanelen. Bij Zelf Besparen bieden we betrouwbare en efficiënte zonnepanelen die je helpen om te besparen op je energierekening en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere wereld. Onze zonnepanelen zijn van uitstekende kwaliteit, voorzien van het Tier 1 keurmerk en voldoen aan de hoogste normen op het gebied van prestaties en betrouwbaarheid. Of je nu een particuliere klant bent of een bedrijfseigenaar, wij hebben de juiste zonnepanelen oplossing die aansluit bij jouw specifieke behoeften en budget. Kies voor de kracht van zonne-energie en begin vandaag nog met besparen en verduurzamen met onze hoogwaardige zonnepanelen.

Full black paneel

Zonnepanelen Full black

Mooiste voor een schuin dak

Black & white paneel

Zonnepanelen black & white

Beste rendement

Glas paneel

Zonnepanelen glas

Langste levensduur

N-type paneel

N-type zonnepanelen zijn een populaire keuze vanwege hun betrouwbaarheid en superieure prestaties. Deze panelen maken gebruik van een extra laag van n-type kristallijn silicium, wat resulteert in een efficiëntere stroomopwekking. Een van de voordelen van N-type panelen is hun verminderde gevoeligheid voor licht geïnduceerde degradatie (LID), waardoor ze langer op optimale prestaties kunnen blijven werken. Dit betekent dat N-type panelen een hogere opbrengst kunnen behouden gedurende hun levensduur in vergelijking met andere panelen.

Daarnaast presteren N-type panelen ook beter bij hoge temperaturen en in situaties met weinig licht, zoals bewolkte dagen. Ze hebben een hogere tolerantie voor schaduw, waardoor het hele zonnepaneel systeem geoptimaliseerd wordt en de energieopbrengst gemaximaliseerd wordt, zelfs bij gedeeltelijke schaduw. Met N-type panelen kun je dus genieten van betrouwbare en efficiënte stroomopwekking, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

P-type paneel

P-type zonnepanelen zijn al lange tijd een populaire keuze vanwege hun kostenbesparende voordelen en brede beschikbaarheid. Deze panelen maken gebruik van p-type kristallijn silicium en hebben een meer traditionele structuur. Een van de voordelen van P-type panelen is hun lagere productiekosten in vergelijking met andere panelen, waardoor ze vaak een aantrekkelijke keuze zijn voor budgetbewuste consumenten.

P-type panelen presteren uitstekend in situaties met voldoende licht, zoals heldere zonnige dagen. Ze zijn efficiënt en kunnen een goede stroomopbrengst leveren in ideale omstandigheden. Met brede beschikbaarheid op de markt zijn P-type panelen gemakkelijk verkrijgbaar en kunnen ze worden geïntegreerd in verschillende zonne-energiesystemen.

Het is belangrijk om op te merken dat zowel N-type als P-type panelen betrouwbare en duurzame opties zijn voor het opwekken van zonne-energie. De keuze tussen N-type en P-type panelen hangt af van jouw specifieke behoeften, budget en de omstandigheden waarin ze zullen worden geïnstalleerd. Het raadplegen van een professionele zonne-expert kan je helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw zonne-energiesysteem.

Zonnepanelen omvormer

Onze omvormers

Enphase micro-omvormers bieden efficiënte energieomzetting in je zonne-energiesysteem. Met de mogelijkheid om op paneel niveau te werken, optimaliseren ze elk zonnepaneel individueel voor maximale energieopbrengst, zelfs onder variabele omstandigheden. Door gebruik te maken van Enphase micro-omvormers geniet je van betrouwbaarheid, veiligheid en hogere opbrengsten, doordat problemen met één paneel de prestaties van andere panelen niet beïnvloeden. Met de handige Enphase app kun je je systeem op afstand monitoren en in real-time de prestaties volgen, terwijl de hoge efficiëntie van de omvormers zorgt voor een maximale energieopbrengst en lagere energiekosten. Kortom, met Enphase micro-omvormers ben je verzekerd van optimale prestaties en profiteer je van de voordelen van zonne-energie op een geavanceerde en betrouwbare manier.

advies op maat

gewoon bij jou thuis

wij gaan voor kwaliteit

kwaliteit, tot in de details aan toe

totale ontzorging

van adviesgesprek tot installatie

Begin nu met
besparen!

vraag een gratis adviesgesprek aan en ontdek hoeveel jij gaat besparen!

Hoeveel kan ik besparen?

Doe de gratis dakscan!

vrijblijvend adviesgesprek

advies op maat

gewoon bij jou thuis

wij gaan voor kwaliteit

kwaliteit, tot in de details aan toe

totale ontzorging

van adviesgesprek tot installatie

vrijblijvend adviesgesprek