over ons

revolutionair vergroenen

Bij Zelf Besparen geloven we in een duurzame toekomst waarin iedereen zijn steentje kan bijdragen aan een groenere wereld. Wij zijn jouw betrouwbare partner op het gebied van duurzame energie oplossingen. Met meer dan 20 jaar ondernemers ervaring in de energie sector, staan we bekend om onze expertise, kwaliteit en uitstekende service.

Onze missie is om duurzaamheid toegankelijk te maken voor iedereen. Of je nu een particuliere klant bent die zijn huis wil verduurzamen of een bedrijf dat zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan jouw specifieke behoeften en doelen. Ons team van experts staat klaar om je te adviseren en begeleiden gedurende het hele proces.

zelf besparen

wij staan voor zekerheid

Bij Zelf Besparen streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen. We werken alleen met gerenommeerde partners en leveranciers die hoogwaardige producten leveren. Daarnaast beschikken we over een eigen voorraad, zodat we snel kunnen leveren en installeren.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan service, kwaliteit en garantie. We bieden een complete begeleiding, van advies op maat tot aan de nazorg na de installatie. We streven naar een soepele en transparante samenwerking, waarbij we altijd streven naar jouw tevredenheid.

Bij Zelf Besparen gaan we verder dan alleen het leveren van duurzame energieoplossingen. We willen een positieve impact hebben op de samenleving en het milieu. Daarom zijn we aangesloten bij het SGZE (Stichting Garantiefonds Zonne Energie) en werken we samen met gecertificeerde partners op het gebied van installatie en onderhoud. Op deze manier zorgen we ervoor dat je kunt vertrouwen op onze producten en diensten.

Zet de stap naar duurzaamheid samen met Zelf Besparen. Ontdek de mogelijkheden en voordelen van zonne-energie en andere duurzame oplossingen voor jouw woning of bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

1
waarom wij doen wat we doen

onze 5 zekerheden

kwaliteit, tot in de details aan toe

Bij Zelf Besparen stellen we kwaliteit voorop. Hoe kunnen wij jou altijd de crème de la crème bieden? Partnerships aangaan met exclusieve panelen manufacturiers is daar een voorbeeld van. Zo ben jij altijd verzekerd van premium service.

een duurzaam proces, zonder omkijken

We ontnemen je alle lasten door vanaf het eerste contactmoment alle zorgen uit handen te nemen. Tijdens het adviesgesprek neemt onze adviseur jou onder zijn/haar vleugel en helpt jou – de voor jou – best passende keuze te maken. En dan? Simpel, dat laat je over aan ons.

vriendelijke gezichten, altijd persoonlijk

De stap richting een duurzamere levensstijl maak je niet zomaar. Daarom combineren we een persoonlijke aanpak met hypermoderne software. Een adviesgesprek vindt plaats bij jou thuis. Zo kun jij je op je eigen gemak laten informeren over het verduurzamen van je huishouden.

advies op maat, gewoon bij jou thuis

We combineren een persoonlijke aanpak met hypermoderne software. Een adviesgesprek vindt plaats bij jou thuis. De adviseur schetst aan de hand van een gedetailleerde berekening en daktekening wat de mogelijkheden zijn. Zo weet je precies wat het beste is voor jouw situatie.

een eerlijk aanbod, met reële calculaties

Centraal staat dat jij vooruit gaat. Wij streven naar klantrelaties van minimaal 25 jaar. Door een eerlijk toekomstbeeld te schetsen, bewandelen we samen de weg naar meer besparen en meer vergroenen. Zo winnen we allemaal.

maak kennis met

ons team

3 1

Sales & Marketing

Reshad

Als Hoofd Verkoop en Marketing is Reshad de drijvende kracht achter onze commerciële strategieën en klantrelaties. Hij heeft een natuurlijk talent voor communicatie en een ondernemende geest die ons helpt onze marktpositie te versterken.

over ons | Thomas

Operations & IT

Thomas

Thomas is de ruggengraat van onze technologische en operationele processen. Met een scherp oog voor detail en een passie voor innovatie, zorgt Thomas ervoor dat onze systemen soepel lopen en dat we altijd voorop lopen met de nieuwste IT-oplossingen.

Over ons | Jawad

Technisch Directeur

Jawad

Als technisch Directeur heeft Jawad de leiding over alle aspecten van onze installatieprojecten. Hij zorgt voor de kwaliteit, efficiëntie en veiligheid van elke installatie die we leveren. 

1

Manager planning

Aarief

1

Adviseur duurzaamheid

Wouter

1

Klantenservice

Guusje

1

Monteur

Kevin

1

Adviseur duurzaamheid

Lucia

1

Klantenservice

Pleun

1

Monteur

Roderick

1

Adviseur duurzaamheid

Olaf

1

Klantenservice

Lisa

1

Adviseur duurzaamheid

Bobby

1

Adviseur duurzaamheid

Daniël

1

Planner

Henk

we nemen binnen 48 uur contact op

planning@zelfbesparen.nl

kom gezellig langs

't Holland 12, 6921GW
Duiven

vacatures

Join us!

totale ontzorging

hoe werkt het?

adviesgesprek
aan huis

Wij houden van persoonlijk contact. Daarom komen wij altijd langs voor een gesprek bij jou thuis. Zo leren we je kennen en kunnen we een nóg beter gericht advies geven voor jouw woning.

luis villasmil 4V8uMZx8FYA unsplash

de woning opname

Wij vinden het belangrijk om technisch zeker te zijn van een veilige uitvoering. Voor de meeste maatregelen komt een specialist langs voor een woningopname.

IMG 1446

uitvoeren van de maatregel

Per maatregel zorgen wij voor de beste uitvoerende partner. Uiteraard kun je te allen tijde terecht bij Zelf Besparen voor alle vragen omtrent de uitvoering van de maatregelen.

Over ons | bus

Bij Zelf Besparen zorgen we voor de ideale combinatie van fun, ontwikkeling en verdiensten. Zo weten we zeker dat je kunt groeien bij ons. 

FUN

Als je plezier hebt in je werk dan resulteert dat in blije klanten. Werken moet leuk zijn vinden wij. Wij zorgen voor een fijne werkplek, een leuk en divers team en natuurlijk fantastische uitjes.  

ontwikkeling

Wij willen groeien en dat kan alleen als onze mensen ook groeien. We investeren graag in cursussen, opleidingen of andere ontwikkelingstrajecten zodat je je kunt ontplooien onder onze vleugel.  

Verdiensten

Als je je geen zorgen hoeft te maken over euro’s heb je meer energie voor onze duurzame missie. Een marktconform salaris en bonus mogelijkheden zitten in ons pakket. We kijken uiteraard naar ervaring en je skillset.   

Over de functie

 • Onze afdeling planning zorgt dat mensen een aanvraag bij ons doen voor een offerte. Jij adviseert de klant op basis van hun persoonlijke situatie. Een persoonlijk advies betekent ook écht een persoonlijk advies, het liefst gaan we langs bij onze klanten.
 • Jouw eerste periode staat in het teken van leren. Je hoeft dus geen ervaring met zonnepanelen te hebben. Ook daarna zijn er wekelijkse trainingen over nieuwe ontwikkelingen of gesprekstechnieken.

Wie ben jij?

 • Wij zoeken mensen met ambitie die gemotiveerd zijn om samen met ons duurzaam Nederland te veroveren.
 • Sales ervaring of een diploma zijn niet per se nodig, de mindset om te winnen is waar wij naar op zoek zijn.

Wat wij bieden

 • Een salaris waarvan jijzelf de hoogte bepaalt. Je basissalaris wordt bepaald op basis je kennis en ervaring. Daarnaast hebben we een aantrekkelijk bonus systeem.
 • Vanuit de rol als Adviseur duurzaamheid kun je vele kanten op. Heb je leidinggevende kwaliteiten? Misschien stuur je straks wel je eigen team aan. Toch meer technische affiniteit? Wellicht past een andere functie binnen de organisatie je ook goed. Gezamenlijk schetsen we een groeiplan dat bij je past.
 • Je werkt op een kantoor met een informele sfeer vol ambitie. We zien het glas altijd halfvol en anders schenken we hem gewoon een beetje bij. Bij ons zoeken we naar hoe iets wél kan.

Over de functie

Samen met je team neem je iedere ochtend de dag door. Hierin worden, los van de dagelijkse taken, doelgerichte acties uitgezet voor de dag. Bij Zelf Besparen willen we elke dag vooruitgang boeken. Een greep uit je dagelijkse bezigheden:

 • Administratief; het secuur bijwerken van ons CRM is een van je core taken. Vanwege de explosieve groei is het belangrijk dat alle processen nauwkeurig worden gedocumenteerd.
 • Voorraad beheer; van zonnepanelen tot bedrijfskleding alles wat we op voorraad hebben, houd je netjes bij. Zo weten we ook precies wanneer we iets moeten bestellen.
 • Planning; slimme routes plannen, schuiven met afspraken en schakelen tussen klanten en onze installatie teams.

Wie ben jij?

Een pietje precies. Je bent taakgericht en kan uiterst secuur werken. Je vindt het leuk om klantcontact te hebben en je durft streng te zijn wanneer dat moet. Een backoffice rol bij Zelf Besparen is breed en die veelzijdigheid die past bij jou.

 • Je bent taakgericht
 • Je bent een pietje precies
 • Je bent fulltime beschikbaar

Wat wij bieden

 • Je ontvangt een marktconform salaris met een bonusstructuur voor iedere klant die via jou bij ons binnenkomt. Daarnaast kijken wij naar je ambities en is er ruimte voor groei binnen onze organisatie.
 • Je werkt op een kantoor met een informele sfeer vol ambitie. We zien het glas altijd halfvol en anders schenken we hem gewoon een beetje bij. Bij ons zoeken we naar hoe iets wél kan.

Over de functie

Als installateur leg je iedere dag samen met jouw team één of meer installaties op daken van de inwoners van jouw eigen regio. Jij bouwt de steiger op, monteert de zonnepanelen op het dak en legt de bekabeling aan naar de omvormer binnen de woning. Wanneer je buiten klaar bent, ondersteun je de elektromonteur bij het kabeltraject naar de meterkast. Na het afronden van de installaties bij klanten rijden jullie terug naar de loods waar jullie het afval van die dag opruimen en jullie je voorbereiden op de volgende dag; jullie zorgen dat alle materialen die jullie nodig hebben alvast in de bus liggen en dat de loods er netjes bij ligt.

Wie ben jij?

 • Werkervaring in een technische functie of technisch gerelateerde sector is handig.
 • Werkervaring binnen zonnepanelen is een pre, maar niet nodig.
 • Rijbewijs B en eigen vervoer zodat je naar de loods kunt rijden waar vanuit jouw team iedere dag start.
 • Jij bent niet bang voor werken op hoogte en bent iemand die graag in de buitenlucht en op verschillende locaties aan het werk is.
 •  Je bent handig en wil graag met je handen werken. Je woont in de omgeving van Duiven (max. half uur reisafstand).

Wat wij bieden

 • Je start met een salaris dat past bij jouw leeftijd, werkervaring en opleiding.
 • Wanneer je doorgroeit, kan je salaris oplopen met forse bedragen.
 • De beste, nieuwe gereedschappen zodat jij optimaal je werk kan doen.
 • Een baan in het werkveld van de toekomst. Je werkt met fantastische producten, waarmee je bijdraagt aan een duurzamere toekomst.
We zijn trots op onze samenwerkingen met

Onze partners

Gratis adviesgesprek

gewoon bij jou thuis

één platform voor alles

aanbod van A tot Z

volledige ontzorging

van advies tot uitvoering

Begin nu met
besparen!

vraag een gratis adviesgesprek aan en ontdek hoeveel jij gaat besparen!

Check wat jij kunt besparen

Doe de gratis dakscan!

vrijblijvend adviesgesprek

Gratis adviesgesprek

gewoon bij jou thuis

één platform voor alles

aanbod van A tot Z

volledige ontzorging

van advies tot uitvoering

Gratis adviesgesprek

gewoon bij jou thuis

één platform voor alles

aanbod van A tot Z

volledige ontzorging

van advies tot uitvoering

vrijblijvend adviesgesprek