klanten

onze klanten zeggen meer

 De installatie gebeurde vlot en precies op tijd. Vriendelijke en kundige medewerkers.

totale ontzorging

projecten

IMG 1446

Schuin bitumen

Schuin bitumen is eigenlijk een platdak, maar dan schuin. Hierbij dien je extra zorgvuldig te werk te gaan om lekkage te voorkomen.

🏡 10 panelen
3515 watt piek

IMG 1446

Veld opstelling

Geen geschikt dak? Ook op de grond zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen. We helpen je graag.

🏡 15 panelen
6150 watt piek

IMG 1446

2500 panelen!

Zakelijk verduurzamen doen wij ook. Heb je een groot project en wil je advies op maat? Vraag een offerte aan bij onze adviseurs. 

🏡 2500 panelen
1.000.000 watt piek

IMG 1446

Woonboot

Ook op het water is genoeg zon! Heb je een woonark of een woonboot, doe vandaag nog een aanvraag. 

🏡 8 panelen
3000 watt piek

IMG 1446

PVC daken

PVC daken vergen specialisme. Op een pvc dak moet namelijk worden geföhnd. Benieuwd hoe dat werkt? We vertellen het graag. 

🏡 12 panelen
4800 watt piek

IMG 1446

Golfpaten dak

Veel daken – vaak bij schuren – hebben golfplaten. Uiteraard hebben we ook hier een passende oplossing voor. 

🏡 30 panelen
11250 watt piek

advies op maat

gewoon bij jou thuis

wij gaan voor kwaliteit

kwaliteit, tot in de details aan toe

totale ontzorging

van adviesgesprek tot uitvoering

advies op maat

veelgestelde vragen

Nog vragen? Neem dan contact met ons op. Middels een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs bespreek je samen alle vragen, twijfels en mogelijkheden. Gewoon bij jou thuis.

De hoogte van je besparing is afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld wat je verbruik is, hoeveel panelen er op het dak passen en wat je nu betaalt voor je stroom.

Met gespecialiseerde software kijken wij naar je dak. Omdat we met hoogtedata en schaduwanalyses werken heb je altijd een nauwkeurig resultaat. Daarnaast komen we voor de plaatsing ook een technische schouw uitvoeren.

De markt is geëxplodeerd de laatste jaren. Dit brengt uitdagingen met zich mee, bijvoorbeeld op het gebied van materiaal. In de meeste gevallen installeren onze teams binnen 12 tot 16 weken.

Zelf Besparen helpt particulieren en bedrijven met verduurzamen. We willen (duurzaam) Nederland veroveren door met lokale adviseurs en regionale installatiekantoren een landelijke dekkingte bereiken. Zo kun je groot worden zonder onpersoonlijk te zijn. En dat in combinatie met lange garanties op onze producten. 

Aan de hand van je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres zorgen wij dat je binnen no-time een passend aanbod ontvangt. Na een telefonische kennismaking komt één van onze adviseurs bij je langs om het beste aanbod te presenteren.

Er zijn 3 factoren die bepalen hoeveel zonnestralen jouw dak kan opvangen: de richting en de helling van je dak. Hoeveel schaduw er op je dak valt. Misschien staat er een boom naast je huis die zonnestralen tegenhoudt, of heb je een schoorsteen of dakkapel die schaduw op je dak werpt. En tot slot, hoeveel ruimte je op je dak hebt voor zonnepanelen. Met dit lijstje in je achterhoofd kun je een eerste inschatting maken van je dak.

Begin nu met
besparen!

vraag een gratis adviesgesprek aan en ontdek hoeveel jij gaat besparen!

Hoeveel kan ik besparen?

Doe de gratis dakscan!

vrijblijvend adviesgesprek

advies op maat

gewoon bij jou thuis

wij gaan voor kwaliteit

kwaliteit, tot in de details aan toe

totale ontzorging

van adviesgesprek tot uitvoering

vrijblijvend adviesgesprek