ONS TEAM

een aantal van de gezichten achter Zelf Besparen

Nellie

Nellie

Adviseur

In een uitgebreid adviesgesprek neem ik klanten mee in ons verhaal. Van dakontwerp en paneel tot betaalwijze en terugverdientijd. 

Thomas

Operationeel

Onze proposities bevatten alles van A tot Z. Wij zorgen dat alle producten, garanties en uitvoerende werkzaamheden perfect geregeld zijn. 

Jawad

Sales

Ons verkoopteam is de motor van onze groene missie. Bij Zelf Besparen creëren wij de ideale mix van fun, ontwikkeling en goede arbeidsvoorwaarden.

Nellie

Jij?

Bij Zelf Besparen zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Bekijk hier het actuele vacatureoverzicht. 

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Adviseur Duurzaamheid

Zelf Besparen gelooft dat zonne- energie en duurzaamheid de toekomst zal veranderen. Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen zodat zij extra voordelig gebruik kunnen maken van gratis zonne-energie en een stap maken naar verduurzaming. Bij Zelf Besparen zijn we specialisten op het gebied van strategie, campagnes, Business to Business marketing, B2C werving en evenementen werving. Wat is ons geheim? Simpel: we nemen innovatie serieus en combineren dat met een persoonlijke aanpak. Dat uit zich in de partnerships met klanten en opdrachtgevers; we get it done! Met ruim tien jaar ervaring in het werven voor verschillende merken, weten we als geen ander hoe je doelgroepen moet benaderen. Dankzij onze ervaring zijn we creatief, adaptief en veelzijdig. Daarin onderscheiden wij ons.

Functiebeschrijving

Als zonnepanelenadviseur ben je representatief en werk je flexibele uren. Je zorgt ervoor dat de klant zich op zijn gemak voelt en dat je hem alle informatie kan geven die die nodig heeft. Daarbij zorg je ook voor passend advies. Binnen ons bedrijf wordt je ook opgeleid door één van onze deskundige zodat je jezelf kan ontwikkelen tot de volle potentie. Voor deze functie hoef je geen technische kennis te hebben, jij bent de schakel tussen de klant en Zelf Besparen. Het is daarom belangrijk dat je communicatie vaardigheden sterk zijn en dat je een verantwoordelijkheidsgevoel beschikt.

Wat biedt Zelf Besparen?

Wij bieden een persoonlijke aanpak bij iedere klant die wij spreken. Wij denken mee en zorgen ervoor dat ze optimaal geholpen en geïnformeerd worden voordat zij de zonnepanelen krijgen. Zelf Besparen biedt hoge kwaliteit en voordelige extra’s. Daarom zoeken wij een betrokken medewerker.

Functie-eisen:

 • Bereid om in avonduren te werken
 • Commercieel
 • Sociaal sterk
 • Rijbewijs
 • Per direct beschikbaar
 • MBO 4/HBO werk- en denkniveau

Dit kun je verwachten:

 • Vrijheid. Hoewel je veel contact hebt met je collega’s, werk je zelfstandig en deel je de dag grotendeels zelf in;
 • Trainingen op maat. Van onze deskundige;
 • Auto van de zaak. Mogelijk na je eerste inwerk week.
 • Een iPad;
 • Ruime doorgroeimogelijkheden. Bij goed functioneren, krijg je bij ons de mogelijkheid om door te groeien tot manager of kantoorhouder.
 • Salaris: Start met €30000 bruto exclusief de bonussen per jaar

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Tijdelijk, Bepaalde tijd

Salaris: €3.000,00 per maand

Medewerker Planning

Onze missie luidt: “Revolutionair vergroenen door middel van service, advies en voordeel”. Waar de wereld zich langzaam steeds meer online afspeelt zoeken wij naar verbinding. Deze persoonlijk aanpak zorgt voor hechte klantrelaties. Dit zien wij terug in bijvoorbeeld reviews of nieuwe klanten die op ons gewezen worden. Bij alle werkzaamheden op onze backoffice afdeling staat deze persoonlijke aanpak voorop.

Over de rol

Je richt je op taken die ondersteunend zijn aan de rest van de organisatie. Het correct uitvoeren van taken zorgt ervoor dat iedereen binnen de organisatie optimaal te werk kan. De backoffice is verantwoordelijk voor onder andere; klantenservice, voorraadbeheer, planning en administratie.

Wie ben jij?

Een pietje precies. Je bent taakgericht en kan uiterst secuur werken. Je vindt het leuk om klantcontact te hebben en je durft streng te zijn wanneer dat moet. Een backoffice rol bij Zelf Besparen is breed en die veelzijdigheid die past bij jou.

 • Je bent taakgericht
 • Je bent een pietje precies
 • Je bent fulltime beschikbaar

Wat ga je doen?

Samen met je team neem je iedere ochtend de dag door. Hierin worden, los van de dagelijkse taken, doelgerichte acties uitgezet voor de dag. Bij Zelf Besparen willen we elke dag vooruitgang boeken.

Een greep uit je dagelijkse bezigheden zijn:

Administratief; Het secuur bijwerken van ons CRM is een van je core taken. Vanwege de explosieve groei is het belangrijk dat alle processen nauwkeurig worden gedocumenteerd.

Voorraad beheer; Van zonnepanelen tot bedrijfskleding alles wat we op voorraad hebben houdt je netjes bij. Zo weten we ook precies wanneer we iets moeten bestellen.

Planning; Slimme routes plannen, schuiven met afspraken en schakelen tussen klanten en onze installatie teams.

Verdiensten

Je ontvangt een marktconform salaris met een bonusstructuur voor iedere klant die via jou bij ons binnenkomt. Daarnaast kijken wij naar je ambities en is er ruimte voor groei binnen onze organisatie.

Solliciteren

Stuur een korte motivatie + je CV. We bellen je binnen 2 werkdagen voor een vervolg.

Contractduur 7 maanden

Fulltime uren: 40 per week

Soort dienstverband: Fulltime

Salaris: €13,00 per uur

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd

Salaris: Vanaf €13,00 per uur

Recruiter

Als recruiter/recruitster ben je verantwoordelijk voor de werving van nieuwe medewerkers. Je zorgt voor een soepele start binnen het bedrijf en zorgt dat zij zich welkom voelen. Het is jouw taak om sales talenten te vinden en/of mensen die doelgericht zijn. Daarbij durf je creatief te zijn en out of the box te denken. Het takenpakket is erg divers en bevat taken op zowel operationeel als strategisch niveau. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:

 • Vinden en werven van sales toppers en/of mensen die doelgericht zijn;
 • Verwerken van en reageren op ingekomen sollicitaties;
 • Schrijven van geoptimaliseerde vacatureteksten ;
 • Vacatures plaatsen en doorplaatsen;
 • Meewerken aan strategische recruitmentplannen;
 • E-mailmarketing richting kandidaten;
 • Meewerken aan strategische recruitmentplannen;
 • Optimaliseren van de ervaringen van de sollicitanten;
 • Meedenken over de branding en merkstrategie;

Jouw profiel

 • Je bent een echte doener;
 • Je bent sociaal;
 • Je bent flexibel en wordt gelukkig van het hebben van verschillende werkzaamheden en snel schakelen;
 • Je vindt het leuk om processen te verbeteren en op steeds efficiëntere wijze resultaten te boeken;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat wij bieden:

 • Trainingen op maat. Van onze ervaren managers;
 • Vrijheid. Hoewel je veel contact hebt met je collega’s, werk je zelfstandig en deel je de dag grotendeels zelf in;
 • Ruime doorgroeimogelijkheden. Bij goed functioneren, krijg je bij ons de mogelijkheid om door te groeien tot accountmanager buitendienst, manager of kantoorhouder.
 • Informele sfeer. Zeer gezellige, maar ook professionele werksfeer.
 • Vaste Aanstelling
 • 32/40 uur per week
 • Jaarloon €25000-€30000

Zelf Besparen is opgericht door een groep ondernemers uit verschillende takken van de energiemarkt. Onze missie: revolutionair vergroenen door de combinatie van service, advies en voordeel. Onze propositie kenmerkt zich door volledige ontzorging. Wij werken bijvoorbeeld alleen met Europese A merken. Met name op het gebied van garanties is er veel verschil in de markt, om die reden hebben wij gekozen om 1 garantie van 25 jaar op alle facetten te bieden. Zo weten onze klanten altijd exact waar ze aan toe zijn. Tot slot zijn wij aangesloten bij SGZE (garantiefonds).

Digitaal solliciteren doe je in minder dan 1 minuut. Je kunt ons ook bellen op: 0031651419635

Onze HR afdeling belt je binnen 24 uur om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Parttime uren: 32-40 per week

Verwachte startdatum: 1-1-2022

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Onbepaalde tijd

Salaris: €30.000,00 per jaar

Sales Manager

Onze missie luidt: “Revolutionair vergroenen door middel van service, advies en voordeel”. Waar de wereld zich langzaam steeds meer online afspeelt zoeken wij naar verbinding. Deze persoonlijk aanpak zorgt voor hechte klantrelaties. Dit zien wij terug in bijvoorbeeld reviews of nieuwe klanten die op ons gewezen worden. Bij alles wat wij doen staat persoonlijke aanpak voorop.

Over de rol

Als Salescoach ga jij ons wervingsteam beter, slimmer en sterker maken. Je belangrijkste taak is om de geworven leads te laten groeien in zowel kwaliteit als kwantiteit. Je bent een inspirerende waar mensen graag een stapje harder voor gaan lopen. Je support en coacht je team zodat ze continu het beste uit zichzelf kunnen halen. We geloven ook in ‘lead by example’ en geregeld laat jij zien dat je ook de beste bent in het veld. .

Het is een uitdagende functie waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt. Bij Zelf Besparen streven we naar de perfect mix tussen fun, ontwikkeling en geld verdienen.

Wie ben jij?

Iemand met een passie voor verkoop, die doelgericht werkt en zelf graag het goede voorbeeld geeft. Je bied een luisterend oor indien nodig, maar weet ook feilloos aan te voelen wanneer er gas gegeven moet worden. Je bent toe aan een leidinggevende functie en het lijkt je te gek om je eigen teams aan te sturen en te leren van het management team. Je vindt het leuk om met targets te werken, toont ambitie en you get the job done.

Wat ga je doen?

Samen met je team start je iedere ochtend op het hoofdkantoor. In samenspraak met het managementteam selecteer je vooraf de ideale wijken om leads te werven.

Je pakt de leiding en neemt samen met het team de vorige dag door en bespreekt de doelstelling van vandaag. Door middel van voorbeelden, rollenspellen en andere salesoefeningen zet jij de puntjes op de i zodat iedereen maximaal kan presteren.

Wanneer de teams op pad gaan neem je verantwoordelijkheid over nieuwe collega’s, je neemt ze onder de vleugel en zorgt dat ze leren van de beste.

Verdiensten

Je ontvangt een marktconform salaris met een bonusstructuur voor iedere klant die via jou bij ons binnenkomt. Daarnaast kijken wij naar je ambities en is er ruimte voor groei binnen onze organisatie.

Solliciteren

Stuur een korte motivatie + je CV. We bellen je binnen 2 werkdagen voor een vervolg.

Soort dienstverband: Fulltime

Deadline sollicitaties: 1-2-2022

Verwachte startdatum: 1-2-2022

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd

Salaris: €3.500,00 per maand

KLANTENSERVICE

Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met onze klantenservice via:

026 – 23 40 077

planning@zelfbesparen.nl

We nemen binnen 48 uur contact op.

Bezoekadres

Mollevite 4
6931KG Westervoort

OPENINGSTIJDEN

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.

Buiten deze tijden, op zondagen en op officieel erkende feestdagen kun je ons een mail sturen.

KvK: 83328831