over ons

revolutionair vergroenen

Onze missie is revolutionair vergroenen door middel van service, advies en voordeel. De wereld vergroenen begint altijd bij jezelf, maar je hoeft het niet alleen te doen. Bij ons kun je samen Zelf Besparen.

zelf besparen

wij staan voor zekerheid

Zelf Besparen is opgericht door een groep ondernemers uit verschillende takken van de energiemarkt. Onze missie: revolutionair vergroenen door de combinatie van service, advies en voordeel.

Onze propositie kenmerkt zich door volledige ontzorging. Wij werken bijvoorbeeld alleen met Europese A merken. Met name op het gebied van garanties is er veel verschil in de markt, om die reden hebben wij gekozen om 1 garantie van 25 jaar op alle facetten te bieden. Zo weten onze klanten altijd exact waar ze aan toe zijn. Tot slot zijn wij aangesloten bij SGZE (garantiefonds).

Zelf Besparen Zonnepanelen
waarom wij doen wat we doen

onze 5 zekerheden

kwaliteit, tot in de details aan toe

Bij Zelf Besparen stellen we kwaliteit voorop. Hoe kunnen wij jou altijd de crème de la crème bieden? Partnerships aangaan met exclusieve panelen manufacturiers is daar een voorbeeld van. Zo ben jij altijd verzekerd van premium service.

een duurzaam proces, zonder omkijken

We ontnemen je alle lasten door vanaf het eerste contactmoment alle zorgen uit handen te nemen. Tijdens het adviesgesprek neemt onze adviseur jou onder zijn/haar vleugel en helpt jou – de voor jou – best passende keuze te maken. En dan? Simpel, dat laat je over aan ons.

vriendelijke gezichten, altijd persoonlijk

De stap richting een duurzamere levensstijl maak je niet zomaar. Daarom combineren we een persoonlijke aanpak met hypermoderne software. Een adviesgesprek vindt plaats bij jou thuis. Zo kun jij je op je eigen gemak laten informeren over het verduurzamen van je huishouden.

advies op maat, gewoon bij jou thuis

We combineren een persoonlijke aanpak met hypermoderne software. Een adviesgesprek vindt plaats bij jou thuis. De adviseur schetst aan de hand van een gedetailleerde berekening en daktekening wat de mogelijkheden zijn. Zo weet je precies wat het beste is voor jouw situatie.

een eerlijk aanbod, met reële calculaties

Centraal staat dat jij vooruit gaat. Wij streven naar klantrelaties van minimaal 25 jaar. Door een eerlijk toekomstbeeld te schetsen, bewandelen we samen de weg naar meer besparen en meer vergroenen. Zo winnen we allemaal.

maak kennis met

ons team

cropped Favicon 02 01

adviseur

Richard

In een uitgebreid adviesgesprek neem ik klanten mee in ons verhaal. Van dakontwerp en paneel tot betaalwijze en terugverdientijd.

thomas

operationeel

Thomas

Onze proposities bevatten alles van A tot Z. Wij zorgen dat alle producten, garanties en uitvoerende werkzaamheden perfect geregeld zijn.

jawad

sales

Jawad

Ons verkoopteam is de motor van onze groene missie. Bij Zelf Besparen creëren wij de ideale mix van fun, ontwikkeling en goede arbeidsvoorwaarden.

we nemen binnen 48 uur contact op

planning@zelfbesparen.nl

kom gezellig langs

't Holland 12, 6921GW
Duiven

totale ontzorging

hoe werkt het?

adviesgesprek
aan huis

Wij houden van persoonlijk contact. Daarom komen wij altijd langs voor een gesprek bij jou thuis. Zo leren we je kennen en kunnen we een nóg beter advies geven over de mogelijkheden voor je dak.

IMG 1440

technische
check

Wij vinden het belangrijk om technisch zeker te zijn van een veilige plaatsing. In 30-45 minuten checkt onze technisch specialist het dak en bijvoorbeeld het kabeltraject. Zo weet je vooraf precies hoe de installatie wordt uitgevoerd.

IMG 1474

installatie
systeem

Wij houden van persoonlijk contact. Daarom komen wij altijd langs voor een gesprek bij jou thuis. Zo leren we je kennen en kunnen we een nóg beter advies geven over de mogelijkheden voor je dak.

IMG 1481
vacatures

Join us!

Bij Zelf Besparen zorgen we voor de ideale combinatie van fun, ontwikkeling en verdiensten. Zo weten we zeker dat je kunt groeien bij ons. 

FUN

Als je plezier hebt in je werk dan resulteert dat in blije klanten. Werken moet leuk zijn vinden wij. Wij zorgen voor een fijne werkplek, een leuk en divers team en natuurlijk fantastische uitjes.  

ontwikkeling

Wij willen groeien en dat kan alleen als onze mensen ook groeien. We investeren graag in cursussen, opleidingen of andere ontwikkelingstrajecten zodat je je kunt ontplooien onder onze vleugel.  

Verdiensten

Als je je geen zorgen hoeft te maken over euro’s heb je meer energie voor onze duurzame missie. Een marktconform salaris en bonus mogelijkheden zitten in ons pakket. We kijken uiteraard naar ervaring en je skillset.   

Over de functie

 • Onze afdeling planning zorgt dat mensen een aanvraag bij ons doen voor een offerte. Jij adviseert de klant op basis van hun persoonlijke situatie. Een persoonlijk advies betekent ook écht een persoonlijk advies, het liefst gaan we langs bij onze klanten.
 • Jouw eerste periode staat in het teken van leren. Je hoeft dus geen ervaring met zonnepanelen te hebben. Ook daarna zijn er wekelijkse trainingen over nieuwe ontwikkelingen of gesprekstechnieken.

Wie ben jij?

 • Wij zoeken mensen met ambitie die gemotiveerd zijn om samen met ons duurzaam Nederland te veroveren.
 • Sales ervaring of een diploma zijn niet per se nodig, de mindset om te winnen is waar wij naar op zoek zijn.

Wat wij bieden

 • Een salaris waarvan jijzelf de hoogte bepaalt. Je basissalaris wordt bepaald op basis je kennis en ervaring. Daarnaast hebben we een aantrekkelijk bonus systeem.
 • Vanuit de rol als Adviseur duurzaamheid kun je vele kanten op. Heb je leidinggevende kwaliteiten? Misschien stuur je straks wel je eigen team aan. Toch meer technische affiniteit? Wellicht past een andere functie binnen de organisatie je ook goed. Gezamenlijk schetsen we een groeiplan dat bij je past.
 • Je werkt op een kantoor met een informele sfeer vol ambitie. We zien het glas altijd halfvol en anders schenken we hem gewoon een beetje bij. Bij ons zoeken we naar hoe iets wél kan.

Over de functie

Samen met je team neem je iedere ochtend de dag door. Hierin worden, los van de dagelijkse taken, doelgerichte acties uitgezet voor de dag. Bij Zelf Besparen willen we elke dag vooruitgang boeken. Een greep uit je dagelijkse bezigheden:

 • Administratief; het secuur bijwerken van ons CRM is een van je core taken. Vanwege de explosieve groei is het belangrijk dat alle processen nauwkeurig worden gedocumenteerd.
 • Voorraad beheer; van zonnepanelen tot bedrijfskleding alles wat we op voorraad hebben, houd je netjes bij. Zo weten we ook precies wanneer we iets moeten bestellen.
 • Planning; slimme routes plannen, schuiven met afspraken en schakelen tussen klanten en onze installatie teams.

Wie ben jij?

Een pietje precies. Je bent taakgericht en kan uiterst secuur werken. Je vindt het leuk om klantcontact te hebben en je durft streng te zijn wanneer dat moet. Een backoffice rol bij Zelf Besparen is breed en die veelzijdigheid die past bij jou.

 • Je bent taakgericht
 • Je bent een pietje precies
 • Je bent fulltime beschikbaar

Wat wij bieden

 • Je ontvangt een marktconform salaris met een bonusstructuur voor iedere klant die via jou bij ons binnenkomt. Daarnaast kijken wij naar je ambities en is er ruimte voor groei binnen onze organisatie.
 • Je werkt op een kantoor met een informele sfeer vol ambitie. We zien het glas altijd halfvol en anders schenken we hem gewoon een beetje bij. Bij ons zoeken we naar hoe iets wél kan.

Over de functie

Als installateur leg je iedere dag samen met jouw team één of meer installaties op daken van de inwoners van jouw eigen regio. Jij bouwt de steiger op, monteert de zonnepanelen op het dak en legt de bekabeling aan naar de omvormer binnen de woning. Wanneer je buiten klaar bent, ondersteun je de elektromonteur bij het kabeltraject naar de meterkast. Na het afronden van de installaties bij klanten rijden jullie terug naar de loods waar jullie het afval van die dag opruimen en jullie je voorbereiden op de volgende dag; jullie zorgen dat alle materialen die jullie nodig hebben alvast in de bus liggen en dat de loods er netjes bij ligt.

Wie ben jij?

 • Werkervaring in een technische functie of technisch gerelateerde sector is handig.
 • Werkervaring binnen zonnepanelen is een pre, maar niet nodig.
 • Rijbewijs B en eigen vervoer zodat je naar de loods kunt rijden waar vanuit jouw team iedere dag start.
 • Jij bent niet bang voor werken op hoogte en bent iemand die graag in de buitenlucht en op verschillende locaties aan het werk is.
 •  Je bent handig en wil graag met je handen werken. Je woont in de omgeving van Duiven (max. half uur reisafstand).

Wat wij bieden

 • Je start met een salaris dat past bij jouw leeftijd, werkervaring en opleiding.
 • Wanneer je doorgroeit, kan je salaris oplopen met forse bedragen.
 • De beste, nieuwe gereedschappen zodat jij optimaal je werk kan doen.
 • Een baan in het werkveld van de toekomst. Je werkt met fantastische producten, waarmee je bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

in het zonnetje

partners

Group 60

Samen met Open Makelaars zorgen we voor verduurzaming in de woningmarkt. Neem zonnepanelen mee in je verhuisplannen.

Group 60 1

Dankzij onze samenwerking ontvang jij de BTW over je nieuwe installatie binnen 3 maanden op je rekening. Dat regelen wij van A tot Z.

Group 60 2

Geen spaargeld? Geen probleem. Leenattent zorgt voor financiering zodat je je zonnepanelen gewoon per maand kunt betalen.

Group 60 3

Voor zekerheid kies je voor een leverancier die is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Zo ben je zeker van kwaliteit en garantie.

Group 60 4

Solar voor iedereen toegankelijk maken. Dat is de missie van Denim zonnepanelen. Denim staat voor sterke, betrouwbare en kwalitatieve producten.

Group 60 5

REC Group maakt een van de beste panelen die er zijn in de Europese markt. REC komt uit Noorwegen en voldoet aan strenge kwaliteitseisen.

advies op maat

gewoon bij jou thuis

wij gaan voor kwaliteit

kwaliteit, tot in de details aan toe

totale ontzorging

van adviesgesprek tot installatie

klaar om
te besparen?

vraag een gratis adviesgesprek aan en ontdek hoeveel jij gaat besparen!

vrijblijvend adviesgesprek

advies op maat

gewoon bij jou thuis

wij gaan voor kwaliteit

kwaliteit, tot in de details aan toe

totale ontzorging

van adviesgesprek tot installatie

vrijblijvend adviesgesprek

advies op maat

gewoon bij jou thuis

wij gaan voor kwaliteit

kwaliteit, tot in de details aan toe

totale ontzorging

van adviesgesprek tot installatie