installatie

eigen installatie teams

eigen teams

Onze installateurs

De jongens en dames die de zonnepanelen komen installeren werken ook bij Zelf Besparen. Dat betekent dat ze met dezelfde filosofie als alle andere medewerkers te werk gaan. Wij weten dat een huis de basis is en daarom gaan we daar extra voorzichtig mee om. Soms komt het voor dat we worden aangevuld door een externe partij, uiteraard zorgen we dat die volgens dezelfde richtlijnen te werk gaan. 

IMG 1440 scaled
advies op maat

gewoon bij jou thuis

wij gaan voor kwaliteit

kwaliteit, tot in de details aan toe

totale ontzorging

van adviesgesprek tot installatie

DSCF9537 scaled
stapsgewijs

De installatie dag

Het is zover: jouw zonnepanelen worden vandaag geïnstalleerd. Onze monteurs verzamelen alle benodigde spullen uit het magazijn en vinken dit af. Met een volgeladen bus vertrekken we naar jou. 

Materialen
We gebruiken dakhaken en rails als montagematerialen. Dan is het tijd om de zonnepanelen op de rails te leggen. Tot slot leggen we alvast de kabels naast de plek waar de omvormer komt. Heb je een plat dak? Dan plaatsen we eerst de onderconstructie die we veilig verzwaren. Vervolgens monteren we de zonnepanelen zodat ze de komende jaren stevig vastzitten.

Kabeltraject
We trekken een kabel van de zonnepanelen naar je meterkast. Heb je een aparte groep voor je wasmachine? Dan kunnen we bij systemen met een maximaal vermogen van 3000W in de buurt van de omvormer een PV verdeler plaatsen in plaats van je bestaande stopcontact. We zorgen dat alles in orde is: van het kabeltraject tot de nodige aanpassingen in je meterkast. En als je wil, vernieuwen we ook de meterkast.

Afronding
Zodra de installatie klaar is, nemen we alles rustig met je door. Stel zoveel vragen als je wilt. Ben je helemaal tevreden met je installatie? Dan teken je het opleverrapport. Onze specialisten op kantoor checken het opleverrapport.

monitoring

Zorgeloos opwekken

Van onze installateurs ontvang je de inloggegevens voor monitoring van de opbrengst van je zonnepanelen. Je kunt je systeem 24/7 monitoren via een desktop of app. Daarnaast lezen wij je systeem ook uit, zodat we een storing op afstand kunnen herkennen. Je kunt je energieproductie volgen, de status van je systeem bewaken en je gegevens delen met familie en vrienden, allemaal vanuit een eenvoudige, gebruiksvriendelijke applicatie.

IMG 1462 scaled
advies op maat

gewoon bij jou thuis

wij gaan voor kwaliteit

kwaliteit, tot in de details aan toe

totale ontzorging

van adviesgesprek tot installatie

advies op maat

veelgestelde vragen

Nog vragen? Neem dan contact met ons op. Middels een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs bespreek je samen alle vragen, twijfels en mogelijkheden. Gewoon bij jou thuis.

De hoogte van je besparing is afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld wat je verbruik is, hoeveel panelen er op het dak passen en wat je nu betaalt voor je stroom.

Met gespecialiseerde software kijken wij naar je dak. Omdat we met hoogtedata en schaduwanalyses werken heb je altijd een nauwkeurig resultaat. Daarnaast komen we voor de plaatsing ook een technische schouw uitvoeren.

De markt is geëxplodeerd de laatste jaren. Gelukkig hebben wij ons hierop voorbereid. Dankzij een sterke voorraad en het werken met eigen installatie teams installeren wij meestal al binnen 4 weken.

Zelf Besparen helpt particulieren en bedrijven met verduurzamen. We willen (duurzaam) Nederland veroveren door met lokale adviseurs, regionale installatie kantoren een landelijke dekking te bereiken. Zo kun je groot worden zonder onpersoonlijk te zijn. En dat in combinatie met lange garanties op onze producten. 

Aan de hand van je naam, adres, telefoonnummer en email zorgen wij dat je binnen no-time een passend aanbod ontvangt. Na een telefonische kennismaking komt een van onze adviseurs bij je langs om het beste aanbod te presenteren.

Er zijn 3 factoren die bepalen hoeveel zonnestralen jouw dak kan opvangen: De richting en de helling van je dak. Hoeveel schaduw er op je dak valt. Misschien staat er een boom naast je huis die zonnestralen tegenhoudt, of heb je een schoorsteen of dakkapel die schaduw op je dak werpt. En tot slot, hoeveel ruimte je op je dak hebt voor zonnepanelen. Met dit lijstje in je achterhoofd kun je een eerste inschatting maken van je dak.

klaar om
te besparen?

vraag een gratis adviesgesprek aan en ontdek hoeveel jij gaat besparen!

vrijblijvend adviesgesprek

advies op maat

gewoon bij jou thuis

wij gaan voor kwaliteit

kwaliteit, tot in de details aan toe

totale ontzorging

van adviesgesprek tot installatie

vrijblijvend adviesgesprek

advies op maat

gewoon bij jou thuis

wij gaan voor kwaliteit

kwaliteit, tot in de details aan toe

totale ontzorging

van adviesgesprek tot installatie