ONZE FILOSOFIE

waarom wij doen wat we doen

“Revolutionair vergroenen door middel van

service, advies en voordeel.”

Zelf Besparen is opgericht door een groep ondernemers uit verschillende takken van de energiemarkt. Onze missie: revolutionair vergroenen door de combinatie van service, advies en voordeel.

Onze propositie kenmerkt zich door volledige ontzorging. Wij werken bijvoorbeeld alleen met Europese A merken. Met name op het gebied van garanties is er veel verschil in de markt, om die reden hebben wij gekozen om 1 garantie van 25 jaar op alle facetten te bieden. Zo weten onze klanten altijd exact waar ze aan toe zijn. Tot slot zijn wij aangesloten bij SGZE (garantiefonds).

KWALITEIT, TOT IN DE DETAILS AAN TOE

Bij Zelf Besparen stellen we kwaliteit voorop. Hoe kunnen wij jou altijd de crème de la crème bieden? Partnerships aangaan met exclusieve panelen manufacturiers is daar een voorbeeld van. Zo ben jij altijd verzekerd van premium service.

KWALITEIT

EEN DUURZAam PROCES, ZONDER OMKIJKEN

We ontnemen je alle lasten door vanaf het eerste contactmoment alle zorgen uit handen te nemen. Tijdens het adviesgesprek neemt onze adviseur jou onder zijn/haar vleugel en helpt jou – de voor jou – best passende keuze te maken. En dan? Simpel, dat laat je over aan ons

ZORGELOOS

vriendelijke gezichten, altijd persoonlijk

De stap richting een duurzamere levensstijl maak je niet zomaar. Daarom combineren we een persoonlijke aanpak met hypermoderne software. Een adviesgesprek vindt plaats bij jou thuis. Zo kun jij op eigen gemak je laten informeren over het verduurzamen van je huishouden..

PERSOONLIJK

ADVIES OP MAAT, GEWOON BIJ JOU THUIS

We combineren een persoonlijke aanpak met hypermoderne software. Een adviesgesprek vindt plaats bij jou thuis. De adviseur schetst aan de hand van een gedetailleerde berekening en daktekening wat de mogelijkheden zijn. Zo weet je precies wat het beste is voor jouw situatie. 

ADVIES

EEN EERLIJK AANBOD, MET REËELE CALCULATIES

Centraal staat dat jij vooruit gaat. Wij streven naar klantrelaties van minimaal 25 jaar. Door een eerlijk toekomstbeeld te schetsen bewandelen we samen de weg naar meer besparen en meer vergroenen. Zo winnen we allemaal.

VOORDEEL

KLANTENSERVICE

Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met onze klantenservice via:

026 – 23 40 077

planning@zelfbesparen.nl

We nemen binnen 48 uur contact op.

Bezoekadres

Mollevite 4
6931KG Westervoort

OPENINGSTIJDEN

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.

Buiten deze tijden, op zondagen en op officieel erkende feestdagen kun je ons een mail sturen.

KvK: 83328831